28.8.13

Τα αθλητικά της ΕΡΤ στη «Δ.Τ.»


Αθλητικό πρόγραμμα από την καταργημένη  ΕΡΤ  ΑΕ μεταδίδει, πλέον, η  κυβερνητική “Δημόσια Τηλεόραση”.  Τα υπουργεία Οικονομικών και Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θεωρούν τη “Δ.Τ.” μεταβατικό σχήμα, μέχρι την εκπομπή του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ ΑΕ και ξεκινούν τις αθλητικές μεταδόσεις με το τουρνουά  Ακρόπολις, το  Champions League και το  Diamond League. Επίσημη ανακοίνωση για το κόστος των συμφωνιών δεν υπάρχει καθώς αυτές πλέον, μετά το λουκέτο της ΕΡΤ, σε αντίθεση με την ανακοίνωση  των 577 που θα εργαστούν στη “Δ.Τ.” .



Απόψε είναι η προγραμματισμένη, στη “ΔΤ” η μετάδοση (19.00) του αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Λιθουανία και  σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση  Βοσνία/ Ερζεγοβίνη- Ιταλία (01:30). Ακολουθεί αύριο ο αγώνας Ελλάδα-Ιταλία
και σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση  Λιθουανία- Βοσνία/Ερζεγοβίνη (01:00). Επίσης, απόψε (21.00) ,στο Pre-game της εκπομπής του Champions League  η “Δ.Τ.” θα δείξει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα στο σπουδαίο παιχνίδι της Μιλάν με την Αϊντχόβεν. Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος. Ακολουθεί η απευθείας μετάδοση του αγώνα από το Σαν Σίρο στις 21.45. Στις 23:45 στο Post Game της εκπομπής θα ακολουθήσουν  τα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης , αλλά και την αναμέτρηση της  Σέλτικ με την Σαχτάρ Καραγκάντι σε μαγνητοσκόπηση.
 Την Πέμπτη 29 Αυγούστου (18.00) η εκπομπή του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάζει και τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στην φάση των ομίλων και ακολουθεί στις 18.45 η κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το Μονακό. 



Την Παρασκευή 30 Αυγούστου ( 21.00) είναι προγραμματισμένη  από το “Δ.Τ.” η μετάδοση από την Αρένα της Πράγας  για το Σούπερ Καπ Ευρώπης του αγώνα της  πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν με την κάτοχο του Europa League, Τσέλσι.  Μια μέρα νωρίτερα θα προβληθούν σε μαγνητοσκόπηση οι επιδόσεις των κορυφαίων αθλητών στίβου που συμμετέχουν στο Diamond League στη Ζυρίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: