13.8.13

Κυβερνητική τηλεόραση με συνταξιούχους!

Short stories 13.08.2013

«Δ.Τ.»: Με το Νίκο Τσώνη συνταξιούχο δημοσιογράφο και πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ συνέχισε τις μεταδόσεις της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, η κυβερνητική «Δημόσια Τηλεόραση». Ο Παντελής Καψής σε άλλη μια πρωινή συνέντευξή του (ΑΝΤ1) κατηγόρησε πως όσοι βρίσκονται μέσα στο Ραδιομέγαρο είναι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, κατηγόρησαν τον πρώην διευθυντή των «Νέων» για έκδοση πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων.


Mega: Στη δόση του ομολογιακού δανείου των 5,9 εκατ. ευρώ ως το τέλος του έτους , θα κατευθυνθεί ένα μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega κατά 15,1 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 9,2 εκατ. ευρώ, θα πάνε σε υποχρεώσεις αποπληρωμής τηλεοπτικών προγραμμάτων.


«Ελευθεροτυπία»: Δάνειο 5 εκατ. ευρώ από τραπεζικό οργανισμό, εξασφάλισε για λογαριασμό της «Ελευθεροτυπίας», ο συνεκδότης της, Χάρης Οικονομόπουλος. Σε εξέλιξη είναι και το σχέδιο αναδιάρθρωσης της  «Τρίτης Όψης» που εκδίδει την εφημερίδα.


 ΣΕΠΕ: Καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έκαναν η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΗΠΤΑ για τη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο». Η εφημερίδα διέκοψε την ημερήσια της έκδοση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: