21.8.13

Δείχνουν το Σάλκε-ΠΑΟΚ, ενώ ήθελαν να καταγγείλουν τη σύμβαση!




Τη διαδικασία προσφυγής στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο της Ελβετίας, για την υπόθεση της σύμβασης ΕΡΤ-UEFA/TEAM για το Champions League, είχε αποφασίσει η διοίκηση της ΕΡΤ, υπό τον εκκαθαριστ
 προσφυγήωπετ. ευροικέα την διοκαθνή της Γκίκα Μάναλη!  Μπορεί σήμερα η “Δ.Τ”  των  Γ. Μάναλη- Π. Κάψη να μεταδίδει  απόψε (21.45) τον αγώνα Σάλκε ΠΑΟΚ, για τα προκριματικά του Champions League, πριν όμως από 5 μήνες είχε αναθέσει, όπως προκύπτει από τη Διαύγεια, τον Απρίλιο και το Μάιο του 2013, πριν η κυβέρνηση επιβάλει το λουκέτο στην ΕΡΤ, να προχωρήσει σε Διαιτησία για τη σύμβαση ΕΡΤ-TEAM/UEFA.


Η σύμβαση αυτή που οδήγησε στον εισαγγελέα την διοίκηση Ταγματάρχη- Στεφάνου, ύστερα από τις καταγγελίες του Σ,. Κεδίκογλου και των ιδιωτικών καναλιών, εφαρμόστηκε στη συνέχεια, πλήρως από εκείνη του Ν. Σίμου και του Γ. Μάναλη... Μάλιστα για την προηγούμενη περίοδο (2012-13)πληρώθηκε στην TEAM το ποσό των 10,8 εκατ. ευρώ. Φαίνεται  πως τώρα, με κάποιο τρόπο, η  σύμβαση  την οποία κατήγγειλε ο Σίμος Κεδίκογλου εξακολουθεί να εφαρμόζει η κυβέρνηση που εκπροσωπεί!


Οι συνέπειες που δεν είχε προσμετρήσει η κυβέρνηση πριν από το λουκέτο στην ΕΡΤ ήταν η επίμαχη σύμβαση. Σε αυτή προβλεπόταν, πως «αν βρεθεί η  ΕΡΤ σε κατάστασης αδυναμίας, ή παύσης πληρωμών, ή χρεοκοπίας ή πτώχευσης, ή εκκαθάρισης,, ή αναγκαστικής διαχείρισης, ή λήψης μέτρων για σύναψη συμφωνίας με τους πιστωτές», τότε θα  «έχανε όλα τα δικαιώματα που αποβαίνουν από τη σύμβαση, όλα τα ποσά (σ.σ.  21,6 εκατ. ευρώ) καθίστανται ληξιπρόθεσμα και απαιτητά, και υποχρεούνταν να επιστρέψει όλο το σχετικό υλικό των αγώνων στην UEFA (recordings, copies, and originals)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: