28.8.13

"Γλέντια" στον Alpha

Short stories 28.08.2013

Αlpha: Αλλαγές και επιστροφές στο πρόγραμμα του  Alpha. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξασφάλισε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, «Στην υγειά μας» με το Σπύρο Παπαδόπουλο και θα αρχίσει να το προβάλει από τον Οκτώβριο. Η συμφωνία αυτή έχει την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στον τηλεοπτικό σταθμό. Ταυτόχρονα η  Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει στον Alpha ως υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος, θέση που επίσης κατείχε στον σταθμό την περίοδο 2004-2007.


Επιτροπή: Τη “σύσταση- συγκρότηση ειδικής επιτροπής για την επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης/ Επικοινωνίας αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι- υφυπουργοί Παντελής Καψής και Σίμος Κεδίκογλου.Στην επιτροπή συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες, χωρίς εμπειρία στα θέματα ραδιοτηλεόρασης


«Ελευθεροτυπία» : Συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξασφάλισε η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Είναι πιθανό να δημοσιευτεί αυτή την Κυριακή.


Σκάι: Την αντικαταστάτρια της Πόπης Τσαπανίδου στο πρόσωπο της Άννας Μπουσδούκου, βρήκε ο Σκάι για το καθημερινό ενημερωτικό πρόγραμμα (10.00-13.00). Μαζί της ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: