13.7.13

Από τη μία το "Καψής TV" κι από την άλλη η Mega αγωνία

Short Stories 13.07.2013
Καψής: Την επόμενη βδομάδα, θα ανακοινώσει ο ειδικός διαχειριστής την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις δίμηνες συμβάσεις  του μεταβατικού σταδίου της Δημόσιας Τηλεόρασης, είπε χθες στο Κόκκινο ο υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης, Παντελής Καψής. Επανέλαβε πως η ΕΡΤ αποτελεί παρελθόν και πως οι εργαζόμενοι είναι απολυμένοι εκφράζοντας την ελπίδα πως μέσα σε 15 μέρες η Δημόσια Τηλεόραση, θα εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη Μουρούζη.  

Κινητοποιήσεις: Με 4ωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00 την Τρίτη 16 Ιουλίου, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στην  24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ Από την 4ωρη στάση εργασίας εξαιρούνται οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί για την κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.
Τεχνικές: Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Τεχνικών Εκδόσεων καθώς “οι παριστάμενοι μέτοχοι θεώρησαν επιτακτική την ανάγκη παρουσίας και ενημέρωσης του συνδίκου της πτωχής μετόχου «Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ», μετόχου πλειοψηφίας”.

Mega: Εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς  για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Τηλέτυπου κατά 15 εκατ. ευρώ βρίσκονται οι μέτοχοι του Mega. Η καταβολή των χρημάτων είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: