9.7.13

Ομάδα "κρούσης" στο Star

Short stories

STAR: Μεγαλώνει η ενημερωτική ομάδα στο Star. Ενόψει της εισόδου του καναλιού στον ανταγωνισμό των ειδήσεων, μαζί με το Νίκο Χατζηνικολάου ρόλο σχολιαστών θα έχουν  ο Σταύρος Λυγερός και η Κάτια Μακρή, στο δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει η Μαρά Ζαχαρέα. Η “σύγκρουση” με το Mega που έχει την πρώτη θέση στις ειδήσεις θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον...



ΕΡΤ: Ποιος θα είναι ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ; Ο ορισμός του θα γίνει από το λεγόμενο Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο θα είναι τόσο ανεξάρτητο, ώστε να οριστεί απευθείας από το υπουργικό συμβούλιο  για το πρώτο έτος. Ακούγεται πως στη θέση αυτή θα ...παραμείνει ο Γκίκας Μάναλης, ειδικός διαχειριστής- εκκαθαριστής της ΕΡΤ και τελευταίος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, με το επιχείρημα πως έχει γνώση της κατάστασης.

ΑΡΧΕΙΟ-ΕΡΤ: “Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι σήμερα, δεν έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο καθόλου αρχειακό υλικό προς οποιαδήποτε κατεύθυνση” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι  της ΕΡΤ

Alter: Σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της “Ελεύθερης Τηλεόρασης” καλεί το προσωρινό ΔΣ της εταιρείας στις 31 Ιουλίου στον Ταύρο. Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η εκλογή νέου ΔΣ και ειδικότερα 5 μελών.

Σκάι: Ο  Φώτης Κουβέλης μιλά στους «Νέους Φακέλους»  (Σκάι, 23.15) και στον Αλέξη Παπαχελά. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει το κόμμα του από την κυβέρνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: