3.7.13

Το "φαινόμενο ΕΣΡ"

Short stories03.07.2013

ΕΣΡ: Νέος γύρος προστίμων από το ΕΣΡ, το οποίο λειτουργεί με μή νόμιμη συγκρότηση, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ. Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή επέβαλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ για έμμεση διαφήμιση  στο Mega και  τον ΑΝΤ1. Επίσης   «έριξε» ξανά πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Σκάι για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων μια μέρα πριν από τις εκλογές του 2007. Το πρόστιμο είχε ακυρωθεί από το ΣτΕ, εξαιτίας της ...κακής συγκρότησης του συμβουλίου.


ΔΟΛ: Αίτημα εξαγοράς των υπόλοι[Ων 2.016.279 μετοχών του ΔΟΛ που βρίσκονται στο Χρηματιστήριο υπέβαλλε στην  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σταύρος Ψυχάρης, προς 0,64 ευρώ τη μετοχή.


Ξένιος: Θετική γνωμοδότηση εξέδωσε το ΕΣΡ για τους εργαζόμενους του Ξένιου ώστε να αναλάβουν τη λειτουργία του ομώνυμου ραδιοφωνικού σταθμού. Την τελική απόφαση θα λάβει ο αρμόδιος περί τα ΜΜΕ, υπουργός.

 **Άμεση συνάντηση με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο, ζητάει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ «προκειμένου να καταστεί σαφές ότι κάθε ενέργεια σε βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων αποτελεί casus-belli» αναφερόμενη στις ενέργειες των κυρίων Σταϊκούρα και Βρούτση για την κατάργηση του αγγελιοσήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: