26.7.13

ΔΟΛ: "Αποχαιρετώντας" το χρηματιστήριο


Short stories 26.07.2013

ΔΟΛ-ΧΑΑ: Παύει σήμερα  η διαπραγμάτευση της μετοχής το ΔΟΛ στη Χρηματιστήριο. Ο Σταύρος Ψυχάρης  εξασφάλισε το σύνολο των μετοχών της εταιρείας και την αποσύρει από το χρηματιστήριο.  Ο ΔΟΛ εισήχθη στο  χρηματιστήριο τον Οκτώβριο του 1999 συγκεντρώνοντας 50 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια ένα χρόνο  με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου άλλα 184 εκατ. ευρώ. Εξαγόρασε εταιρείες που αποδείχθηκε πως δεν είχαν δυναμική και στη συνέχεια τις έκλεισε, ενώ επένδυσε σημαντικά ποσά στο Internet, την εποχή της “Νέας Οικονομίας”, χωρίς τα προσδοκώμενα οφέλη.



“ΔΤ”-F1: Τη μετάδοση των αγώνων της F1 από τη “Δημόσια Τηλεόραση” προανήγγειλε χθες, με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών, ο υφυπουργός, δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής.

“ΔΤ”-Champions League: “Θα τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της ΕΡΤ, μεταξύ των οποίων είναι και οι μεταδόσεις του Champions League» συνέχισε ο υφυπουργός,  χωρίς να δώσει επιπλέον στοιχεία για το κόστος ή τις διαπραγματεύσεις με την TEAM.


Alpha: Από τους “Νέους Φακέλους” (Σκάι) στον Alpha. Η Σοφία Παπαϊωάννου  θα με μια ο ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών θα παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν, θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: