24.7.13

Έρχονται οι "Κόκκινοι"

Short stories24.07.2013


ΟΤΕ TV:  Τον επαναληπτικό αγώνα της SKODA Ξάνθη με την Linfield στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League  θα δείξει ζωντανά το ΟΤΕ Sport3 την Πέμπτη 25 Ιουλίου(21.45) στο OTE Sport3 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, η δεύτερη μονομαχία. Ο ΟΤΕ αυτό το διάστημα έχει τα δικαιώματα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη, ενώ ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας του με το στούντιο της Miramax για την προβολή των ταινιών του, ένα χρόνο μετά την πρώτη μετάδοση στη nova.



“Κόκκινοι”: Δύο νέες συνεργασίες ανακοίνωσε ενόψει της σκληρής ραδιοφωνικής και πολιτικής Περιόδου, ο σταθμός Στο Κόκκινο. Ο Κώστας Βαξεβάνης, εκδότης του “HOT DOC» και ο συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, προστίθενται στο δυναμικό του σταθμού.

Σκάι: Μετά από συμφωνία με την ΑΕΠΙ, η μουσική επιστρέφει στο Σκάι 100,3 από την 1η Αυγούστου 2013.  Η μετάδοση της μουσικής είχε διακοπεί για δεύτερη φορά στο σταθμό, με στόχο τη μείωση των εξόδων.


ΕΣΗΕΑ: Η απογραφή των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου να μην γίνει αφορμή για «λουκέτα» στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, ζητάει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: