23.7.13

Νέες αλλαγές στην "Ελευθεροτυπία"

 Short stories23.07.2013

“Ελευθεροτυπία”: Στην αντικατάσταση του διευθυντή Βαγγέλη Παναγόπουλου από το Γιώργο Παπαδόπουλο-Τετράδη, στη συμπλήρωση των 38 ετών από την έκδοση της “Ελευθεροτυπίας”, προχώρησε ο συνεκδότης της, Χάρης Οικονομόπουλος.  Προηγήθηκε η ανάθεση του επανασχεδιασμού της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» στον πρώην ευρωβουλευτή και τέως διευθυντή της «Ελευθερίας», Γιώργο Δημητρακόπουλο. Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, είχε αναλάβει το δύσκολο εγχείρημα της επανακυκλοφορίας της «Ελευθεροτυπίας», μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα περίπτερα.


ΠΑΟΚ: Ζωντανά θα μεταδώσει στις 30 Ιουλίου  (21:00) ο  ΟΤΕ TV (ΟΤΕSport 1 HD)  τον τρίτο προκριματικό αγώνα για το Champions League μεταξύ του ΠΑΟΚ  και της Metalist. Θα προηγηθεί ενημερωτική εκπομπή πριν και μετά το τέλος του αγώνα.


Ανάκληση: Στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας «Dynamic Communication and Technology Limited» (D.C.&T. Ltd), παρόχου υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης,προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), κατόπιν πλήθους καταγγελιών από καταναλωτές και αυτεπάγγελτους ελέγχους.

ΕΡΤ: Συνεχίζεται σήμερα και αύριο στο Ραδιομέγαρο οι εκδηλώσεις για τη Δημοκρατία που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 – 1974 και οι Εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση 39 ετών από την πτώση της δικτατορίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: