20.7.13

Κι έμεινε συνεπής μόνο ο Απόστολος Κακλαμάνης

Short stories 20.07.2013


ΝΕΡΙΤ ΑΕ: Και με την ψήφο του Ανδρέα Λοβέρδου εκτός από εκείνες των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε χθες ο νόμος για τη ΝΕΡΙΤ.  Απουσίασε από την ψηφοφορία ο Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος είχε θέσει θέμα διατήρησης από το νέο φορέα των 3 ψηφιακών συχνοτήτων, ενώ η Χρυσή Αυγή αποχώρησε από την αίθουσα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεσμεύτηκε αν το κόμμα του αποκτήσει την εξουσία θα επαναφέρει την ΕΡΤ ξανά σε λειτουργία. 


Συνέντευξη Τύπου :  Από κοινού την επόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου η SuperLeague (ποδόσφαιρο), ο ΕΣΑΚΕ (μπάσκετ) και η ΕΣΑΠ(βόλεϊ)  και η nova παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, για το αθλητικό θέαμα της επόμενης περιόδου.

Αθλητικά media:  Ενέκρινε η επιτροπή Κεφαλαιαγορά του Χρηματιστήριου, την απορρόφηση της εταιρείας που εκδίδει την εφημερίδα «Goal News» από την εταιρία που ελέγχει το ραδιοφωνικό σταθμό Sentra


Ατρόμητος: Τον  φιλικό αγώνα του Ατρόμητου με την κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ( 21:30) σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: