19.7.13

Στο μεταξύ ο ΔΟΛ φεύγει από το Χρηματιστήριο...

Short stories 19.07.2013

Premier League:  Τα συνεργαζόμενα δίκτυα και τηλεοπτικές εταιρείες ανά τον κόσμο για τη μετάδοση των αγώνων του αγγλικού πρωταθλήματος την 3ετία 2013-2016 ανακοίνωσε η Premier League.  Στη Γαλλία είναι το CANAL+, Στη Γερμανία το Sky, στην Ισπανία το  Multi Media Sports Group, στο Ηνωμένο Βασίλειο το BSkyB  και η  BT  στις ΗΠΑ το NBC Sports Group  στην Τουρκία η  Saran Media στη Βουλγαρία η Nova  και στην  Ελλάδα ο ΟΤΕ TV.




ΝΕΡΙΤ: 24ωρη απεργία στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, μετόχους της Digea(Mega, ANT1, Star, Alpha, Σκάι, Μακεδονία TV) κηρύξαν σήμερα η ΕΣΗΕΑ, η ΕΤΙΤΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΣΠΗΤ, ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ.

ΔΟΛ: Δεκτό έγινε  από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το αίτημα του Σταύρου Ψυχάρη για το δικαίωμα εξαγοράς των μετοχών του ΔΟΛ που δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα. Στις 26 Ιουλίου σταματάει η διαπραγμάτευση των μετοχών του οργανισμού.


**Επενδυτής: Με μειωμένη τιμή στα 3 ευρώ  θα κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο ο “Επενδυτής”. Η εφημερίδα θα ενισχυθεί από το περιοδικό “Γεωδρόμιο”, από την ομάδα που εξέδιδε το “Γεωτρόπιο” στην “Ελευθεροτυπία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: