17.7.13

Κλείνεις τα μάτια στην καταστροφή και παρατείνεται ο μισθός σου για έξι μήνες!

Short stories
Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Με τη ρήση “ουδείς αναμάρτητος” και με την προτροπή πως  “είναι καιρός να πέσουν τίτλοι τέλους στο «μεγάλο λάθος» της 11ης Ιουνίου”, απαντάει η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, στις επαναλαμβανόμενες συνεντεύξεις του αρμόδιου υφυπουργού, Παντελή Καψή. “Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους, ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν εμποδίζουν καμία διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, καθώς και των στοιχείων προϋπηρεσίας κ.λ.π  που αφορούν τους συναδέλφους  της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και όπου αλλού”  αναφέρουν μεταξύ άλλων.


ΕΣΡ: Επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ πως παρατείνεται η θητεία του, όπως και ακόμη 3 μελών της Αρχής, κατά 6 μήνες σύμφωνα με σχετική τροπολογία που περιλαμβάνεται στο προς ψήφιση νομοσχέδιο. Οι αποφάσεις του ΣτΕ, πάνε περίπατο…

Nitro FM: Ο αρμόδιος περί τα ΜΜΕ υπουργός θα αποφασίσει και για την περίπτωση του Nitro FM, μαζί με εκείνες του Flash και του Ξένιου, αν θα περάσουν υπό τον έλεγχο των εργαζομένων.

ANT1: Πρόστιμα συνολικού ύψους 40.000 ευρώ,  για υπέρβαση του νομίμου ορίου διαφημίσεως και για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση επέβαλε κατά τα άλλα το ΕΣΡ, στη χθεσινή του συνεδρίαση. Λόγω της μη νόμιμης συγκρότησής του, κι αυτά τα πρόστιμα θα καταπέσουν.  





Δεν υπάρχουν σχόλια: