16.7.13

Η "Ελληνοφρένεια" επιστρέφει

Short stories

Σάτιρα:  Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στην τηλεόραση από τον Οκτώβριο! Μετά από δύο χρόνια απουσίας και ύστερα από απαίτηση των δανειστών μας, η «Ελληνοφρένεια», αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές, επιχειρεί να κάνει τους μικρούς δέκτες μεγάλους αποδέκτες. Η εκπομπή έχει 13 χρόνια παρουσίας στο ραδιόφωνο ξεκινώντας από το Σκάι και συνεχίζοντας με απήχηση στο Real FM και 5 χρόνια στο Σκάι TV. Βασικοί συνεργάτες και πάλι  στην εβδομαδιαία εκπομπή, οι πολιτικοί και οι καλλιτέχνες του τόπου.


Ράλλυ Αιγαίου:  Το πλέον ιστορικό ιστιοπλοϊκό γεγονός ανοιχτής θαλάσσης, το Ράλλυ Αιγαίου,  γιορτάζει τα 50 του χρόνια και «σαλπάρει» αποκλειστικά στα κανάλια Novasport από   την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Εκπομπή: Ξεκίνησαν από χθες  να εκπέμπουν πρόγραμμα με μουσική οι πρώην ραδιοφωνικοί σταθμοί του ομίλου Λυμπέρη,  V FM και Best Radio. Σήμερα καλούνται οι εκπρόσωποι του σε απολογία από το ΕΣΡ.

Σποτ: «Μπαγιάτικο» διαφημιστικό μήνυμα, χωρίς την έγκριση της, καταγγέλλει η  «Μεσόγειος  SOS» πως μετέδωσε η «Δημόσια Τηλεόραση», στο «πρόγραμμά» της  από τις δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ. Ο καθαρισμός που διαφήμιζε το σποτ έγινε στις ...10 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: