11.7.13

Ο Σίμος κλείνει, ο Γιάννης πουλάει...

Short stories

Ξένο πρόγραμμα: Νέοι κύκλοι κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, και νέα προγράμματα στη συνδρομητική τηλεόραση.  Οι νέοι σειρές The Bridge, Jamie’s 15 Minute Meals και ο δεύτερος κύκλος της πολυβραβευμένης (Χρυσές Σφαίρες, Βραβεία Emmy) αμερικανικής σειράς Homeland,  μεταδίδονται  από τα κανάλια Fox και  Foxlife (Nova, OTE TV).  Παράλληλα ο 3ος κύκλος της κορυφαίας δραματικής σειράς Mad Men μεταδίδεται αποκλειστικά στον OTE TV, μέσα από  το Sundance Channel.


Στουρνάρας: Το ποσό των 60.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ  και διαφημιστικών εσόδων - αν υπήρξαν- θα λάβει το υπουργείο οικονομικών από τη διάθεση του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στην τηλεόραση του Σκάι. Ο αγώνας είχε αγοραστεί από την ΕΡΤ.

ΕΣΗΕΑ: Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ‘Ενωσης Συντακτών, καλείται την Παρασκευή, ο δημοσιογράφος, και υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, για τα όσα ανέφερε εναντίον των συναδέλφων του κατά το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Ακροαματικότητες: Στην πρώτη θέση παραμένει ο Real FM με 13,4% και τον Ιούνιο στη μέτρηση της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Δεύτερος ο Μελωδία με 10,4% και τρίτος ο Σκάι με 10,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: