10.7.13

Πρόστιμα από Αρχή που δεν έχει νόμιμη συγκρότηση

Short stories10.07.2013

Ατρόμητος: Σε αποκλειστική μετάδοση τον εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου για τη φάση των play offs του Europa League, θα παρακολουθήσουν Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports. Επίσης, τα κανάλια Novasports, εξασφάλισαν σε αποκλειστικότητα και τους τέσσερις φιλικούς αγώνες που θα παίξει η ομάδα στην Αγγλία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, στις 22 Ιουλίου με την Fc Barnsley  στις 24 με τη Wigan –στις 26 με τη  Sheffield Wednesday – Ατρόμητος και στις 29 του μήνα με τη  West Bromwich – Ατρόμητος.





Πρόστιμα(1): Με 30.000 ευρώ “τιμωρήθηκε” από το ΕΣΡ  το Κontra για τη  μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος, λέγοντας πως πρόκειται για παράνομη μεταβολή φυσιογνωμίας  του τηλεοπτικού σταθμού. Η άνοδος του σταθμού, μάλλον ενοχλεί…

 Πρόστιμα(2). Το ποσό επίσης των 30.000  επιβλήθηκε στο Nickelodeon για διαφήμιση παιδικών παιχνιδιών σε μη επιτρεπόμενη ώρα και πρόστιμο 15.000 ευρώ επίσης για διαφήμιση πολεμικών παιχνιδιών σε μη επιτρεπόμενη ώρα.  Για το σταθμό σύμφωνα με το ΕΣΡ υπάρχουν καταγγελίες για τα βίαια παιδικά προγράμματα που μεταδίδει.

Πρόστιμα(3): Η μεσημβρινή παρουσίασης της φρικτής δολοφονίας μιας γυναίκας στην εκπομπή “Μίλα” (2.1.2013) με την Τατιάνα Στεφανίδου, στοίχισε στο Star Channel  το  15.000 ευρώ, όπως αποφάσισε το ΕΣΡ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: