2.7.13

Περιοδικό για τη δημοσιογραφία

Short stories

Nova: Το ερωτικό θερμόμετρο του καλοκαιριού ανεβάζει η nova.  Από χθες όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα παρακολουθούν το αισθησιακό κανάλι Playboy TV, χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση. Ταυτόχρονα, η Nova αναβαθμίζει την υπηρεσία Nova Adult Pack με την προσθήκη ενός νέου 24ωρου διεθνούς hardcore καναλιού δράσης, του Hustler HD. Για τα δύο κανάλια, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του γονικού ελέγχου, για προστασία των ανήλικων τηλεθεατών.



ΟΤΕ TV: Σημαντικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, με τα διεθνή φιλικά παιχνίδια Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV για τον Ιούλιο.

**Odeon: Την   υπηρεσία PameOdeon στις  συσκευές Samsung Smart TV, ανακοίνωσαν η Samsung Electronics Hellas και η ODEON . Η PameOdeon αποτελεί την πρώτη Video on Demand υπηρεσία Ελληνικής εταιρίας σε Smart TV με ταινίες από το Hollywood και τον  Ελληνικό ασπρόμαυρο κινηματογράφο.

**Περιοδικό: Kυκλοφορεί  από χθες  το πρώτο τεύχος του περιοδικού, “Δημοσιογραφία”, η ελληνική έκδοση του Columbia Journalism Review, ως αποτέλεσμα της  συμφωνίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία & Δημοσιογραφία» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Graduate School of Journalism του Columbia University.


Δεν υπάρχουν σχόλια: