6.7.13

Η πρόταση Κουρή για το Alter

 Short stories06.07.2013
Alter: Την επαναφορά του Alter επιδιώκει ο Γιώργος Κουρής. Με πρόταση που κατέθεσε στους εργαζόμενους προτείνει την εκ νέου λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, με προσωπικό που θα φτάσει τα 300 άτομα με μισθούς έως 800 ευρώ μικτά. Ως «μπόνους» θα δοθούν 2 εκατ. ευρώ σε 450 εργαζόμενους πριν από την έναρξη καναλιού, ενώ οι  μισθοί, τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις θα δίνονται από τα έσοδα του Alter.




ΟΤΕ TV: Τα δικαιώματα του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV μαζί με τα φιλικά ματς προετοιμασίας του δικεφάλου του Βορρά, του Παναθηναϊκού και του Άρη. Η αρχή γίνεται με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και την αναμέτρηση με την Anzhi Makhachkala. Τη Δεύτερα ο Παναθηναϊκός παίζει με την Ανόρθωση (20.00 OTE Sport3) και την Τετάρτη  με την Κοπενχάγη (19.30 OTE Sport4), ενώ ο Άρης με την Πιρίν (18.00 OTE Sport3).


Nova: Παιδικό καλοκαιρινό ραδιόφωνο από τη nova. Το Nova Mad Music Kids (θέση 620) θα μεταδίδει ως τις 3 Σεπτεμβρίου παιδικά τραγούδια , ενώ περιπέτειες πρώτης προβολής έρχονται στα Novacinema1 και Novacinema HD, μαζί  με τα υπόλοιπα καρτούν στα  κανάλια Boomerang, Nickelodeon, Disney Channel και Disney XD.


Δεν υπάρχουν σχόλια: