26.6.13

Χωρίς την ΕΡΤ η Digea στην Κρήτη

Short stories26.06.2013

ΔΟΛ: Σε αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου προχωράει ο ΔΟΛ για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά του προβλήματα. Στη χθεσινή έτησια γενική του συνέλευση εγκρίθηκε η αναδιατύπωση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2011, για την απομείωση της αξίας των θυγατρικών του ΔΟΛ. Τα λάθη επισημάνθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο πλαίσιο εξέτασης των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και του ομίλου της τελευταίας πενταετίας (2007-2011) με σκοπό την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών.



Κρήτη: Χωρίς την ΕΡΤ προχωράει σήμερα η ψηφιακή μετάβαση στην Κρήτη. Η Digea, από τις 2.00 τα ξημερώματα επρόκειτοα να μεταδώσει ψηφιακό σήμα των σταθμών εθνικής εμβέλειας,  από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» , διακόπτοντας το αναλογικό.

**ΕΣΗΕΑ: Σήμερα και αύριο επαναλαμβάνονται οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι δεν συγκέντρωσαν την απαραίτητη από το Καταστατικό πλειοψηφία

Nova: Μέγας χορηγός του Love in Athens Film Festival είναι τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova,  η οποία εδώ και 13 χρόνια υποστηρίζει τους Έλληνες δημιουργούς, συμμετέχοντας σε περισσότερες από 110 συμπαραγωγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: