18.6.13

Ανήθικο είναι ό,τι κάνουν οι άλλοι...

Short stories18.06.2013

ΝΕΡΙΤ: Παράνομη εκπομπή από τη ΝΕΡΙΤ με τη συνδρομή της  Digea. Χθες το πρωί ξεκίνησε η μετάδοση σήματος από τη ΝΕΡΙΤ από το μπουκέτο της Digea, χωρίς να υπάρχει άδεια από το ΕΣΡ και την ΕΕΤΤ και δίχως να έχει συγκροτηθεί η εταιρεία αφού δεν έχει ψηφιστεί το σχέδιο νόμου. Οι ομοσπονδίες και τα σωματεία κατέθεσαν καταγγελία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενάντιο της κυβέρνησης και του ΕΣΡ και ο  Δ. Παπαδημούλης ερώτηση στο κοινοβούλιο.


Συχνότητες: Φόβοι για την εγκαθίδρυση μονοπωλίου στην ψηφιακή τηλεόραση υπέρ της Digea, καθώς η κυβέρνηση αρνείται  να διακόψει τη σχετική διαβούλευση που λήγει αύριο για τον πάροχο δικτύου.

EBU: Την απειλή της νομικής δράσης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης εναντίον των φορέων εκμετάλλευσης δορυφόρων που μεταδίδουν την ΕΡΤ σήμα πάνω από την Ευρώπη και την Ασία, καταδίκασε η Γενική Διευθύντρια της European Broadcasting Union, Ingrid Deltenre.


ΕΣΗΕΑ: Σήμερα και αύριο διενεργούνται εκλογές στην ΕΣΗΕΑ για την εκλογή των μελών του ΔΣ της Εφορευτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων,  του Μορφωτικού Ιδρύματος και των εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: