27.6.13

Τα "θα" του "κυρίου καθηγητή"

Short stories

ΕΣΗΕΑ: Χωρίς αποτέλεσμα η πρώτη απόπειρα για τη  συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ. Η πρόταση της Συσπείρωσης για άμεση συγκρότηση αναλογικού – αντιπροσωπευτικού προεδρείου με βάση τη σειρά των ψήφων της κάθε παράταξης, απορρίφθηκε. Δεν έγινε δεκτή και η πρόταση που  προήλθε  από τους Δημοσιογράφους για τη Δημοσιογραφία και  την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, για συγκρότηση προεδρείου από τους Ενωμένους Δημοσιογράφους και τη  Συσπείρωση. Απορρίφθηκε και η ιδέα για τη συγκρότηση “αντιμνημονιακού” προεδρείου.


Συχνότητες: «Καμία πρόθεση δεν έχει η κυβέρνηση να γίνει διαγωνισμός για συχνότητες, χωρίς δημόσιο φορέα(…)Θα υπάρχει η δημόσια ραδιοτηλεόραση όταν θα γίνει ο διαγωνισμός» απάντησε ο Γιάννης Στουρνάρας στη Βουλή στον Π. Λαφαζάνη, συζητώντας για τις συχνότητες.



**National Geographic: “Παγωμένη” πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου στο National Geographic Channel (Nova). Κάθε Παρασκευή στις 21:00, η νέα σειρά «Απόλυτο Ταξίδι Επιβίωσης στην Αλάσκα», θα ακολουθεί ομάδες δύο και τριών ατόμων που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την εξοικείωση με το φυσικό περιβάλλον.



Σκάι: Tο ευρωπαϊκό βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην κατηγορία “Μικρομεσαία επιχείρηση”, απέσπασε ο Σκάι για την καμπάνια “Όλοι μαζί μπορούμε”. Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του Σκάι, Ιωάννης Σπανολιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: