21.6.13

Ερασιτεχνισμοί, "απειλές" και "πειρατεία"

Short stories21.06.2013

Ερασιτεχνισμοί: Νέα τροποποίηση της κοινής υπουργικής απόφασης που καταργεί την ΕΡΤ,  Το τρίμηνο σκοτάδι δεν υπάρχει πλέον και το δημόσιο (υπ. Οικονομικών) αναλαμβάνει “τη μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστότοπων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε.,  τις ενεργές συχνότητες της έως τη σύσταση νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ακόμη μέχρι να συσταθεί δεν θα καταβάλλεται, από τις 11.6.2013 ανταποδοτικό τέλος.


 «Απειλές»: Δημόσια καταγγελία από τον πρόεδρο της EBU, Jean Paul Phillipot για τη στάση του υπουργείο οικονομικών, το οποίο και διαμήνυσε πως θα στραφεί εναντίον του ευρωπαϊκού φορέα για την αναμετάδοση του σήματος της ΕΡΤ.

 “Πειρατεία”: Ως “πειρατικό έντυπο” καταγγέλλει το Διασωματειακό  την έκδοση εντύπου με τίτλο «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ». ‘Το πειρατικό έντυπο” όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση  έχει παραλλαγμένο τίτλο, συναφές περιεχόμενο και ίδια ημέρα κυκλοφορίας με τη γνωστή “Ραδιοτηλεόραση”.

Σειρές:Τέσσερις πρεμιέρες σειρών έρχονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Nova, μέσα από την οθόνη των καναλιών FOX και FOXlife.  Ο δεύτερος κύκλος  του «Homeland»η νέα σειρά «The Bridge» και ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων των σειρών  «The Listener» και «Gougar Town».


Δεν υπάρχουν σχόλια: