20.6.13

Προπαγάνδα,μηνύσεις και παράνομες εκπομπές!

Short stories 20.06.2013

Προπαγάνδα: Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΣτΕ, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το τηλεγράφημα το οποίο αναπαρήγαγε και η στήλη θεωρώντας πως είναι αληθινό από τη στιγμή που μεταδίδεται από το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων δεν περιέχει τελικά διευκρινίσεις για την απόφαση του ΣτΕ επί της ΕΡΤ, οι οποίες και έμοιαζαν τρομερά με τη σχετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά. Το ΑΠΕ σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων ανέφερε πως “για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν ευθύνεται ποτέ ο Ταχυδρόμος”! 



**Μηνύσεις: Υπάρχουν κινήσεις και σε νομικό επίπεδο από τα σωματεία Οι πρόεδροι της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΕΡ κατέθεσαν μήνυση κατά των υπουργών Σ. Κεδίκογλου και Γ. Στουρνάρα, ενώ παράλληλα ασκείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη μετάδοση του σήματος της ΝΕΡΙΤ.

**Κανάλι Βουλής : Στην ψηφιακή συχνότητα της ERT HD εμφανίστηκε χθες, χωρίς άδεια το Κανάλι της Βουλής, το οποίο και είχε κατεβάσει η κυβέρνηση μαζί με την ΕΡΤ. Άγνωστο το ποιος έδωσε την εντολή


Wimbledon: To τουρνουά τένις Wimbledon έρχεται στα κανάλια Novasports και σε 3D διάσταση στις 24 Ιουνίου. Το Nova 3D στο διάστημα 3-7 Ιουλίου, θα μεταδώσει τρισδιάστατα τους προημιτελικούς Ανδρών, τους ημιτελικούς Ανδρών και Γυναικών καθώς και τους μεγάλους τελικούς Ανδρών και Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: