19.6.13

Ξενοδοχεία και στρατηγικοί επενδυτές που δεν υπάρχουν

Short stories 19.06.2013

Συνεργασία Nova και NJV Athens Plaza. Κάθε πελάτης του ξενοδοχείο θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών. Οι επισκέπτες του NJV Athens Plaza απολαμβάνουν αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από τα κανάλια Novasports, με αγώνες από τη Super League, του UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague καθώς και μια πληθώρα αθλημάτων όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.



**Δεν ετέθη ποτέ θέμα στρατηγικού επενδυτή”, είπε μεταξύ άλλων ο  χθες ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, σε συνάντηση  με όλα τα διοικητικά στελέχη του Ομίλου Demco. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα για να κάνω τον καλύτερο όμιλο εταιρειών. Είμαι εγώ και εσείς. Κανένας άλλος” συμπλήρωσε.

 

ΑΝΤΕΝΝΑ: Με την ένταξη του Peter Smith, πρώην προέδρου της NBC Universal International και CEO των Cineflix Studio. ενισχύει το Advisory Board του ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.


Εκλογές: Υψηλή προσέλευση χθες στην ΕΣΗΕΑ. Κατά την πρώτη ημέρα των εκλογών, ψήφισαν τουλάχιστον 1.200 δημοσιογράφοι, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: