12.3.13

Θέλουν την άδεια του Flash οι εργαζόμενοι!


Short stories12.03.2013

Τον έλεγχο του ραδιοφωνικού σταθμού ζητούν με αίτησή τους 33 εργαζόμενοι του Flash απευθυνόμενοι προς το ΕΣΡ. Η αίτηση κατατέθηκε χθες το πρωί, μετά και την αποκάλυψη πως ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Πέτρος Κυριακίδης, έχει αποδράσει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η άδεια ανακαλείται, και ο εκάστοτε υπουργός για τα ΜΜΕ εκχωρεί νέα προς τους εργαζόμενους , μετά από γνωμοδότηση του ΕΣΡ, με χαμηλότερες απαιτήσεις αναφορικά με το μετοχικό κεφάλαιο.



**Κλήση σε απολογία για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα έστειλε στον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορηγούσε η Proton Bank, την περίοδο που μεγαλομέτοχός της ήταν ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.
**Ο εκδότης του «Ποντικού» Αντώνης Δελλατόλας, με ανακοίνωση του έλεγε  πως η σχέση του με τον Πέτρο Κυριακίδη αφορούσε τη νόμιμη πώληση μετοχών μειοψηφίας της εταιρείας του, σε εκπλήρωση όρων συμφωνίας του Ιανουαρίου του 2011, εποχή που ο Π. Κυριακίδης ήταν επιχειρηματίας υπεράνω υποψίας.
**Νέα χαμηλή χρέωση για τηλεφωνία, internet και συνδρομητική τηλεόραση από τη  Forthnet. Η εταιρεία, ετοιμάζεται να προσφέρει έναντι χαμηλού αντιτίμου, ένα τριπλό πακέτο με στόχο την προσέλκυση κι άλλων συνδρομητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: