26.3.13

Κινητικότητα στα κομματικά ΜΜΕ


Short stories26.03.2013

**Το ζήτημα της εκπομπής του 902 TV έρχεται σήμερα στο ΕΣΡ. Οι εκπρόσωποι του σταθμού του ΚΚΕ καλούνται σήμερα στη Ραδιοτηλεοπτική Αρχή  για να παράσχουν διευκρινίσεις, σχετικά, με τον «έλεγχο βιωσιμότητας του τηλεοπτικού σταθμού» και με την «εύλογη, ή μη διακοπή και επανάληψη της λειτουργίας του. Θυμίζουμε πως αρχικά το ΚΚΕ αποφάσισε και ανακοίνωσε τη διακοπή του 902 TV και την αντικατάστασή από το www.902.gr στη συνέχεια όπως επικράτησαν δεύτερες σκέψεις και ο σταθμός ετέθη εκ νέου σε λειτουργία.


**Νέα κρίση στην εφημερίδα “Goal News» Ο διευθυντής της Βασίλης Βέργης  δεν αποδέχθηκε την απαίτηση της ιδιοκτησίας για μείωση των μισθών κατά 30% και απολύθηκε.


**Την 1η Απριλίου ξεκινάει το νέο πρόγραμμα του σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ  Στο Κόκκινο. Νέα πρόσωπα είναι ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος και κατέχει πλέον τη θέση του διευθυντή, Άρης Χατζηστεφάνου , ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης.

**Την περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματος του Real FM ετοιμάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μεταξύ των προσώπων που είναι στο «στόχαστρο» είναι και ο Τζίμης Πανούσης, τα  CD του οποίου διανέμει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: