26.2.13

Από τα " κόκκινα μεροκάματα" στις "κόκκινες απολύσεις"


Short stories26.02.2013

Ενώπιον δύο επιλογών ο Σταύρος Ψυχάρης στο ΔΟΛ. Το ποσοστό του εκδότη  στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη έφτασε στο 92,085% αγοράζοντας μετοχές από το ΧΑΑ. Από τη στιγμή που συγκέντρωσε ποσοστό που υπερβαίνει το 90% μπορεί να προχωρήσει   σε νέα δημόσια προσφορά αγοράς μετοχών, ώστε  ο ΔΟΛ θα βγει  από το χρηματιστήριο, ή αν φτάσει στο 95% των μετοχών θα αρκεί και μόνο η απόφαση της γενικής συνέλευσης της εταιρείας ΜΜΕ. 


**«Δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά», δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή «Επτά»  της ΝΕΤ αναφερόμενη στις απολύσεις που έχουν γίνει στο  «Ριζοσπάστη». Υποστήριξε όμως πως «οι απολύσεις στο Ριζοσπάστη είναι διαφορετικές από τις άλλες».

**Το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών, θα  μεταδώσει το  Novasports4 . Το Final Four θα διεξαχθεί στο Βραχάτι με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Κηφισιάς.

**Με απευθείας μεταδόσεις, η ΕΤ1 θα καλύψει το Χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που διεξάγεται στην Λάρισα από την 1η  έως τις 3 Μαρτίου 2013.  Την περιγραφή των αγώνων θα κάνει ο Στράτος Σεφτελής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: