20.10.12

Short Stories20.10.2012




Η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και  το γήπεδο του ΠΑΟ στη  "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη αυτή τη Δευτέρα  22 Οκτωβρίου, (23.15) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο studio θα βρίσκονται ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην ΓΓΑ Νίκος Εξαρχος, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο σύμβουλος του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος και ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης, κ.α. .


**Να συγκεντρώσει  "τα 550 εκατ. που χρωστάνε οι τράπεζες από την περίφημη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και τα 400 εκατ. που χρωστάνε οι ιδιοκτήτες των καναλιών για να στηριχθεί ο καταρρέων ΕΟΠΠΥ", πρότεινε στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσιπρας, μιλώντας στη Βουλή.

**Να επανέλθει το ψηφιακό αθλητικό κανάλι και το πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία  προτείνει η ΠΟΣΠΕΡΤ στη διοίκηση της ΕΡΤ, για το ψηφιακό μπουκέτο της εταιρείας. Η ομοσπονδία εισηγείται την κατάργηση του γερμανικού καναλιού της DW.

**Πρεμιέρα την επόμενη Τρίτη (23.00) για την Κάτια Μακρή στον  Alpha. Μαζί με το διευθύνοντα σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία για λογαριασμό του καναλιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: