27.9.12

Short stories27-09-2012




Κι άλλο έμφραγμα στον Τύπο. Από προχθές σταμάτησε να τυπώνει εφημερίδες η εκτυπωτική μονάδα «Φίλιππος» στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα, όλες οι εφημερίδες να τυπωθούν στην Αθήνα, στο πιεστήριο της Ίριδος και τη μεταφορά τους να αναλάβει στη Θεσσαλονίκη το πρακτορείο διακίνησης  Τύπου «Άργος». Στο Φίλιππο είχαν γίνει ήδη περικοπές στις αμοιβές των εργαζομένων.


** Ακύρωσε τον ανοιχτό διαγωνισμό για τη μεταφορά του δορυφορικού της σήματος η ΕΡΤ παγκοσμίως (πλην Ευρώπης) η διοίκηση της εταιρείας.  Η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες με στόχο την είσπραξη συνδρομών.


**Πρεμιέρα κάνει αυτή την Κυριακή στη nova  η αστυνομική - δραματική σειρά του CBS, Person of Interest, η οποία κατόρθωσε, από τα πρώτα επεισόδια προβολής της στην Αμερική, να κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμύρια τηλεθεατών, καθώς επίσης και το βραβείο της καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς - 2012 People’s Choice Awards. 

**Θα ασχοληθεί κανείς άραγε με τα χαμένα έσοδα του ελληνικού δημοσίου από τις αποφάσεις του ΕΣΡ, τις οποίες στη συνέχεια “απορρίπτει” το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά από τις προσφυγές των καναλιών;. Ή, εξακολουθεί να θεωρείται κάτι φυσιολογικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: