13.7.12

Short stories13.07.2012




Επιμένει στη στοχοποίηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ ο Γιώργος Μουρούτης, σύμβουλος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. «Πέραν της ιδιότητάς μου, είμαι φορολογούμενος πολίτης που δικαιούμαι να έχω άποψη, ιδιαίτερα για όσα  συντηρώ με τους φόρους μου» αναφέρει σε επιστολή του προς το antinew.gr s για τις επικρίσεις που δέχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Ξεχνάει ως φαίνεται ο ίδιος την πολιτική της ΝΔ στα Μέσα και ειδικά στην ΕΡΤ και το πολύ βασικό, πως η ΕΡΤ χρηματοδοτείται από τους πολίτες και δεν (πρέπει) να ανήκει σε κανένα κόμμα.


**Αλλαγές στις ώρες μετάδοσης των  φιλικών αγώνων του Παναθηναϊκού και το ΠΑΟΚ . Ο αυριανός φιλικός αγώνας Παναθηναϊκός-Krasnodar  θα μεταδοθεί από την ΟΤΕ TV στις  19.00,  ενώ ο ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Μallorca αντί για την  Istanbulspor.

**Απαλλάσσονται οι άνεργοι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ από την καταβολή της ειδικής εισφοράς για το οικονομικό έτος 2012. Η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η  η Διεύθυνση Φορολογίας του υπουργείου Οικονομικών απέστειλε προς τις ΔΟΥ τη σχετική  εγκύκλιο .

**Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χωρίς ΔΣ η ΕΡΤ, δεν ισχύει το ίδιο για την ΠΟΣΠΕΡΤ που επανεξέλεξε τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη στη θέση του προέδρου. Η κυβέρνηση σκέφτεται για την ΕΡΤ την προσθήκη 4 μελών στο υπάρχον σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: