28.6.12

Short stories28.06.2012





Παρατείνεται η αγωνία για τη διοίκηση της ΕΡΤ. Ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης δεν συναντήθηκε με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, την ίδια ώρα που μεταξύ των 3 κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού, διακινούνται ονόματα για τη νέα διοίκηση της εταιρείας και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ίσου μεγέθους της επιλογής του Γ. Βερνίκου στο υφυπουργείο Ναυτιλίας.  Η θητεία του ΔΣ λήγει σε 2 μέρες και  πρέπει να βρεθεί είτε ένα νέο σχήμα, είτε να παραμείνουν για ένα μικρό διάστημα στις θέσεις τους, τα σημερινά μέλη. 


**Την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στην εφημερίδα «Αυριανη» από σήμερα ως και το πρωί του Σαββάτου αποφάσισαν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι επί 16 μήνες.

**Σοβαρός προβληματισμός για την τύχη του ΕΔΟΕΑΠ σε δημοσιογράφους και εκδότες. Η αποκάλυψη για τη δραματική μείωση των αποθεματικών, αποκαλύπτει επί της ουσίας το πρόβλημα λειτουργίας του φορέα  και υπάρχει έντονη ανησυχία για το «χρόνο ζωής» που διαθέτει.
**Προβληματισμός στο Mega  για την πορεία και τα πρόσωπα του δελτίου ειδήσεων. Η ισχυρή αμφισβήτηση των κεντρικών σχολιαστών και παρουσιαστών του καναλιού δεν περνάει απαρατήρητη, όμως εξίσου δύσκολη είναι και η συμφωνία μεταξύ των μετόχων για αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: