26.6.12

Short stories26.06.2012




Αυξημένη  η θεαματικότητα της ΕΤ1 στο Euro2012. Την  αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή 22 Ιουνίου παρακολούθησαν 2.512.771 τηλεθεατές με το μέσο μερίδιο τηλεθέασης να φτάνει το 60,1%, και την ΕΤ1  να ανακηρύσσεται πρώτη σε τηλεθέαση, με μέσο μερίδιο 17,2%. Ο προχθεσινός αγώνας μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 33,6% (1.101.180 τηλεθεατές), ενώ την αναμέτρηση μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας παρακολούθησαν 773.515 τηλεθεατές, με μέσο μερίδιο 28%.



**Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο  με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη αποφάσεων,  συγκαλεί με απόφασή της η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, απαντώντας με αυτόν τον έμμεσο τρόπο στη σκληρή κριτική και τις επιθέσεις που δέχθηκε στη γενική συνέλευση του περασμένου Σαββάτου.

**Ο δημοσιογράφος  και πρώην κυβερνητικός εκπροσώπος, Δημήτρης  Τσιόρδας αναλαμβάνει ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Σκάι με τη Σία Κοσιώνη. Ο δημοσιογράφος εργαζόταν επί χρόνια στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και ανέλαβε το γραφείο Τύπου στην κυβέρνηση του Λ. Παπαδήμου και εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Π. Πικραμμένου.

**Την κατανομή των αρμοδιοτήτων περιμένει ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Σίμος Κεδίκογλου, όπως δήλωσε στο «Βήμα FM» για να δει αν θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την ΕΡΤ και τοΑΠΕ. Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλών είχε επί χρόνια εργαστεί ως παρουσιαστής στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

**Αγορές μικρών πακέτων μετοχών  του ΔΟΛ από το Σταύρο Ψυχάρη . Ο πρόεδρος του ΔΟΛ απέκτησε διαδοχικά , προς 1,39 ευρώ τη μετοχή , 1.654 μετοχές στις 21 Ιουνίου  και 1.710 την επόμενη μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: