20.6.12

Short stories20.06.2012



Την online πλατφόρμα Social TV Chatter και την εμπειρία του All in one chat, θα ξεκινήσει να προσφέρει ο ΑΝΤ1 στον τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Όλα τα σχόλια, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα ανεβαίνουν (Facebook ή Twitter), θα συγκεντρώνονται μέσω της πλατφόρμας SOCIAL TV CHATTER του ΑΝΤ1 και θα εμφανίζονται και στη σελίδα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στο www.antenna.gr/live ώστε όλοι να μπορούν να «επικοινωνούν» με όλους.


**Παράταση στη θητεία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ ετοιμάζονται να ζητήσουν τα μέλη του από τη (συγ)κυβέρνηση που αναμένεται να προκύψει σύντομα. Το επιχείρημα είναι πως «η ΕΡΤ δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη»

**Τέλος στην πολιτική εκπροσώπηση του ΛΑΟΣ από το Γιώργο Κύρτσο. Ο εκδότης και δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επιστρέφει στη δημοσιογραφία, μέσω της Free Press την οποία και δεν εγκατέλειψε ποτέ .

**Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου  θα δείξει ζωντανά από το Ελσίνκι το Eurosport. Με καθημερινές, απ’ ευθείας συνδέσεις με την Φινλανδική πρωτεύουσα, το Eurosport θα προσφέρει στους τηλεθεατές όλη τη δράση για το διάστημα, 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: