12.6.12

Short stories12.06.2012



Προς την έκδοση “απεργιακής” Ελευθεροτυπίας” προχωράει αυτό το Σάββατο και κάθε  Σάββατο ομάδα εργαζομένων της εφημερίδας, χρησιμοποιώντας τον τίτλο της εφημερίδας.  Επί του σχεδίου η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν τοποθετήθηκε, προτίμησε όμως να στείλει επιστολή προς το Χρηματιστήριο, ύστερα από το δημοσίευμα του euro2Day. Η εκδοτική εταιρεία αναφέρει  πως  η τελευταία προσωρινή διαταγή «απαγορεύει την νομική μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας μέχρι του ποσού 1.500.000 ευρώ” και συνάγεται πως περιλαμβάνει και τα σήματα της εταιρείας.

**Απέσυρε ο Λαυρέντης Αλβέρτης, ανώτατο στέλεχος του Alpha,  την πρόταση επιχειρησιακής σύμβασης που έχει καταθέσει προς την πλευρά των εργαζομένων.” Ελπίζω πως η απόρριψη της πρότασής μας δεν οφείλεται στο ότι δεν έγιναν πιστευτές οι καλές μας προθέσεις ή ότι αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία”, αναφέρει μεταξύ άλλων.
**Και ελληνική φωνή αποκτά το Euronews. Το ΔΣ της  ΕΡΤ ενέκρινε την εισήγηση για την ένταξη της Ελληνικής ως 12ης γλώσσας στο πρόγραμμα του ευρωπαϊκού ειδησεογραφικού δικτύου.
**Συμπλήρωσαν και επίσημα 10 χρόνια στο ΕΣΡ, 3 μελή του συμβουλίου. Αν και η θητεία είναι 8ετής, ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης και τα μέλη, Γιάννης Παπακώστας και Εύη Δεμίρη, κάτω από ένα καθεστώς παρατάσεων που δεν αναγνωρίζεται από το ΣτΕ, βρίσκονται στο Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο από τον Ιούνιο του 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια: