1.6.12

Short stories01.06.2012


 **Να γράψουν στις τράπεζες επιστολές για να πληρωθούν προτρέπει τους εργαζόμενους της η διοίκηση των εκδόσεων Λυμπέρη. Τα χρήματα από  τις πωλήσεις στο περίπτερο έχουν δεσμευτεί, έναντι οφειλών σε δάνεια την ίδια ώρα που η επιχείρηση οφείλει το 60% του μισθού του Απριλίου και το σύνολο των αποδοχών του Μαΐου. Οι εργαζόμενοι αποδέχθηκαν την προτροπή και θα στείλουν επιστολές. 


  Στην πρώτη θέση της θεαματικότητας παρέμεινε  το δελτίο ειδήσεων του  Mega  και το Μάιο  με ποσοστό 29,7% παρά τις επικρίσεις που δέχεται για το περιεχόμενο του. Στη δεύτερη θέση του μετεκλογικού μήνα  είναι το δελτίο του ΑΝΤ1 με 20,8% και τρίτο εκείνο του Alpha με 16,2%. Με 10,8% το δελτίο ειδήσεων του Star. Η ΝΕΤ με 9,5% είναι στην πέμπτη θέση και στην έκτη το δελτίο ειδήσεων του Σκάι με 7,6%.

**Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των  προκριματικών αγώνων της Εθνικής Ποδοσφαίρου για το Euro 2016  και το FIFA World Cup 2018   ήρθαν προς συζήτηση στο ΔΣ της  ΕΡΤ. Ταυτόχρονα το συμβούλιο ενέκρινε τη δαπάνη  των 38.850 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τις 16 μεταδόσεις του Κυπέλλου Αγγλίας από την ΕΤ3.

**Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ του  Mega με κύριο θέμα την κάλυψη της εγγυητικής επιστολής των 5 εκατ. ευρώ προς την TEAM  για τους αγώνες του Champions League  της περιόδου 2009-12. 

Από σήμερα έως και την Κυριακή, τα αθλητικά κανάλια OTE Sport, προσκαλούν τους φίλους του Moto GP στο συναρπαστικό ραντεβού με τους κορυφαίους αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, στην πίστα Montmelo της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: