27.6.12

Η αγγελία του Euronews για τους δημοσιογράφους


Δημοσιεύεται σήμερα στον Τύπο η αγγελία για τις θέσεις εργασίας των δημοσιογράφων, επί των συνολικά 42 που ζητάει το  Euronews για να στελεχώσει το Euronews Greece.  Το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό δίκτυο ζητάει δίγλωσσους δημοσιογράφους, ελληνικής γλώσσας με σύμβαση αορίστου χρόνου, με έδρα την Αθήνα.
Τα καθήκοντά τους είναι:

-Έρευνα, σύνταξη, προσαρμογή και μίξη θεμάτων σε αρμονία με το συντακτικό ύφος του καναλιού υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Γραφείου. Παρέμβαση οποιαδήποτε στιγμή απευθείας για την κάλυψη καθημερινών και έκτακτων γεγονότων. Σύνταξη και προσαρμογή θεμάτων για μετάδοση μέσω WEB.
Τα προσόντα
-4ετείς σπουδές στη δημοσιογραφία ή σε αντίστοιχο κλάδο, σημαντική εμπειρία στο ραδιοτηλεοπτικό τομέα, εξαιρετική γενική κουλτούρα και βαθιά γνώση της διεθνούς πολιτικής, αθλητικών, οικονομικών, Ευρωπαϊκών και πολιτιστικών θεμάτων. Δίγλωσσος(η): Ελληνικά-Αγγλικά ή και Γαλλικά. Γνώση επιπλέον ευρωπαϊκής γλώσσας θα συνεκτιμηθεί. Ελάχιστη  εμπειρία δύο ετών.
Ικανότητες
Ικανότητα άμεσης αντίδρασης και διαχείρισης έκτακτων γεγονότων, ικανότητα εργασίας, υπό την πίεση του χρόνου και της επικαιρότητας. Το  Euronews εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, ενδεχόμενη εργασία και τα Σαββατοκύριακα.
Το βιογραφικό πρέπει να αποσταλεί στα ελληνικά και τα αγγλικά/γαλλικά αναφέροντας τα στοιχεία της αγγελίας στο JB/MP/KA201206  στο  Euronews- Human Resources Dept. 60, chemin des Mouilles, BP 161-69131 Lyon-Eqully Cedex- France
email: rectutement@euronews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: