31.5.12

Short stories 31.05.2012


**Την ενόχληση και την αποδοκιμασία της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στη Χ. Κ. Τεγόπουλος προκαλεί η πρωτοβουλία για την έκδοση εφημερίδας που αφήνεται να εννοηθεί πως θα αποτελεί τη «συνέχεια της <<Ελευθεροτυπίας>>».


 **Συμφωνία Forthnet -  ΕΡΤ  για τα στιγμιότυπα του Euro 2012.  Η nova θα έχει καθημερινά τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής δράσης του Euro2012 ύστερα από συμφωνία στην οποία κατέληξε, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος με την ΕΡΤ. Η nova, έχοντας πλέον οπτικοακουστικό υλικό θα καλύπτει με ειδική εκπομπή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

 **Αύξηση των ταμειακών ροών και της λειτουργικής κερδοφορίας , πέτυχε στο α τρίμηνο του 2012 η Forthnet. Το σύνολο των συνδρομητών της σε τηλεφωνία και τηλεόραση ανέρχεται σε 747 χιλ. αν και η nova σημείωσε απώλειες 21.079  στο πρώτο τρίμηνο του 2012, πέφτοντας στους   359.706. Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στη διακοπή του αναλογικού σήματος, αλλά   τα στελέχη της εταιρείας αισιοδοξούν  πως   έναρξη της nova επίγεια»,που εκπέμπει  ψηφιακά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  πως οι συνδρομητές αυτοί θα επιστρέψουν.


**Στη δραματική μείωση των εσόδων της εκδοτικής δραστηριότητας τόσο των διαφημιστικών όσο και των εσόδων κυκλοφορίας,  εξαιτίας της ύφεσης αποδίδει τα αρνητικά αποτελέσματα του ομίλου ΔΟΛ, η διοίκησή του. Στόχος είναι ο περιορισμός και εντέλει η αναστροφή των ζημιών.

**Ο αγώνας Αργεντινή-Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Mundial 2014, τα διεθνή φιλικά παιχνίδια της Βραζιλίας στις ΗΠΑ και το φιλικό Γερμανία-Ισραήλ στη Λειψία,  έρχονται αυτές τις μέρες αποκλειστικά, και σε High Definition στην OTE TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: