30.5.12

Short stories 30.05.2012




** «Οδηγίες» από το ΕΣΡ
Νέα οδηγία σχετικά  για  ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου εξέδωσε το ΕΣΡ, μετά από έγγραφη καταγγελία στο της Χρυσής Αυγής και της επίσημης διαμαρτυρίας του ΚΚΕ για μή τήρηση των κανόνων της πολιτικής πολυφωνίας.  Η σχετική απόφαση των υπηρεσιακών υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας είναι ήδη σε ισχύ και κατανέμει το χρόνο  του πολιτικού διαλόγου και των δωρεάν διαφημίσεων.


**Στην αγορά 30.867 κοινών ονομαστικών μετοχών εκδόσεως της ΔΟΛ ΑΕ συνολικής αξίας 5.370,85 ευρώ προέβη ο Σταύρος Ψυχάρης.

**Σήμερα ανακοινώνει στο  www.kathimerini.gr τα στοιχεία για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, η εκδοτική  εταιρεία


**Η ΕΡΤ (ΝΕΤ, www.ert.gr) μεταδίδει απόψε (19.00)  τον τέταρτο τελικό  αγώνα των PLAY OFF του πρωταθλήματος  μπάσκετ, μεταξύ  των ομάδων Παναθηναϊκού Ολυμπιακού  απευθείας από το κλειστό  του ΟΑΚΑ. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Κώστας  Σκουλάς  και ο Μιχάλης Πέτκοφ .

**Σε Υψηλή Ευκρίνεια  θα προβάλει  η ΕΡΤ το τουρνουά τένις Roland Garros. Καθημερινά, μέχρι και τον τελικό της 10ης Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, μέσα από την ERT HD και το WebTV, μεταδίδονται ζωντανά όλα τα παιχνίδια από το κεντρικό court του Philippe Chatrier, Την περιγραφή και το σχολιασμό κάνουν ο Μιχάλης Μανουηλίδης, ο Χρήστος Σαράντος και ο Γιάννης Ντεντόπουλος.

**Δωρεάν  προσφέρει τον, αξίας 175 ευρώ,  δορυφορικό εξοπλισμό της, η  ΟΤΕ TV. Για τους πελάτες που είναι ήδη στον ΟΤΕ,  η πλατφόρμα  δίνει  το τηλεοπτικό της πακέτο προς 14,90 ευρώ το μήνα, με περισσότερα από 45 ψηφιακά θεματικά κανάλια και τα δίκτυα εθνικής εμβέλειας

**Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου  εξελέγη πρόεδρος του ΠΣΑΤ, στις αρχαιρεσίες  του  Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικών Συντακτών.   Ο Αντώνης Αντωνόπουλος, είναι ο νέος α΄ αντιπρόεδρος , ο Γιάννης Καραλής  β΄ αντιπρόεδρος, ο Θοδωρής Νταβέλος γενικός γραμματέας  και ταμίας η Αγγελική Βύζικα.

**Πήρε το όνομα του πίσω, ο Alpha  989, αφήνοντας στο παρελθόν το Ράδιο Εννέα. Ο Alpha 98 9, δηλώνεται, πως  θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες συνέργιας που δημιουργούνται με τον Alpha, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε δημοσιογραφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: