30.5.12

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στη nova το Καλοκαίρι
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα είναι στη nova αυτό το Καλοκαίρι.  Τα αθλητικά κανάλια Novasports παρουσιάζουν, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού,  θα παρουσιάσουν τα φιλικά προετοιμασίας τ ου  Ολυμπιακού και  της ΑΕΚ. Αυτό είναι ,προσωρινά , το ελληνικού ενδιαφέροντος  ποδοσφαιρικό μενού της nova, η οποία περιμένει την  ΕΡΤ για το Euro2012 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η Forthnet έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στην ΕΡΤ τόσο για τα στιγμιότυπα του Euro2012, ώστε να έχει η nova περιεχόμενο για την εκπομπή της, αλλά και τα Ολυμπιακά αγωνίσματα που δεν θα προλάβει να καλύψει τον Αύγουστο. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τη Forthnet δεν έχει υπάρξει απάντηση. Ο προβληματισμός της πλατφόρμας περιλαμβάνει τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά τένις σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων στο χώρο του τένις από τα Eurosport .  Τα κανάλια  Novasports  και  Eurosport καλύπτουν τα Roland Garros και Wimbledon μέχρι και 8 Ιουλίου ενώ από Αύγουστο τα μεγάλα ATP αρχίζουν ξανά! Επίσης, από  τις 27 Αυγούστου ξεκινά στο Eurosport και το US Open.  

Το ταξίδι στο Καλοκαιρινό θέαμα συνεχίζεται με άλλες 72 πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema1 και Novacinema HD, σε μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, ενώ ταυτόχρονα από την 1η Ιουνίου, έως τις 31 Αυγούστου ξεκινάει και το Nova Classics, με 2 κλασσικές ταινίες κάθε μέρα. Επιτυχημένες σειρές, κλασικές επιτυχίες του Hollywood,  ντοκιμαντέρ γνώσης και εξερεύνησης, αλλά και οι καλύτερες στιγμές των MAD Video Music Awards, καθώς επίσης και η μαγνητοσκοπημένη απονομή των MTV Movie Awards,  περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό του Καλοκαιριού από τη nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια: