21.4.12

Short stories 21.04.2012



* **Μετά το τέλος των play-off  του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το κόστος του, μεταξύ της  Forthnet και της  SuperLeague , κάτω από το καθεστώς των διοικητικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό.Την ίδια ώρα η Ξάνθη μετακομίζει στη nova. Το συμβόλαιο της με την ΕΡΤ έληξε και με βάση τη συμφωνία κεντρικής διαχείρισης Forthnet-SuperLeague, αναμένεται  να ενταχθεί στη nova.

**«Είμαι αυτομάτως ανακλητός» δηλώνει σε συνέντευξή του στο «UNFOLLOW” ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λ. Ταγματάρχης  Και προσθέτει πως το πλεόνασμα των 63 εκατ. ευρώ που είχε ως αποτέλεσμα η ΕΡΤ το 2011 «δεν έχει ξαναγίνει σε ΔΕΚΟ»
**  Την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Στίβου – Ελσίνκι 2012» συνολικού προϋπολογισμού 177.701,76 ευρώ και του Παγκόσμιου Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, της  Γαλλίας συνολικού κόστους 27.950 ευρώ, ενέκρινε το ΔΣ τη ΕΡΤ.
 **Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού  Πάνος Μπιτσαξής θα βρεθεί στο “εδώλιο” της τηλεοπτικής «Δίκης στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ,τη Δευτέρα 23 Απριλίου (00.30) στην τηλεόραση του Σκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: